WORKSHOP STUDIOFOTOGRAFIE MET 1 flits

1-daagse workshop : van opname tot bewerking

Je hebt niet altijd veel materiaal en plaats nodig om een mooie professionele studiofoto te maken. Met slechts 1 studioflitser en een grijze achtergrond maken we deze portretten. Deze opstelling is niet prijzig en past in zo goed als elke huiskamer. We spenderen geen geld aan dure achtergronden. Die monteren we met Photoshop. Dat is niet alleen goedkoop maar werkt ook heel flexibel en snel.

PRAKTISCH


Zaterdag 25 april 2020 (9u – 16u)

Koffie, thee, water en broodjeslunch inbegrepen

Prijs 120 € incl BTW

Kortrijk

VOOR WIE ?

Voor beginners en gevorderden die benieuwd zijn naar mijn workflow bij het maken van studioportretten met slechts 1 flits en 1 achtergrond in een kleine ruimte.

PROGRAMMA

In de voormiddag maken we opnames. Je krijgt een basis uitleg en dan ga je zelf aan de slag.

Na de middag komt de bewerking van het beeld aan bod. Dan toon ik mijn workflow om van het ruwe beeld tot een afgewerkt portret te komen in Photoshop. Deze stappen worden uitvoerig getoond :

  • basis bewerkingen op elk portret
  • grijze achtergrond vervangen door een nieuwe
  • colorgrading en afwerking voor net dat tikje meer

INSCHRIJVING

Stuur een email naar foto@kattoo.be met vermelding “Workshop studiofotografie met 1 flits” op 21 december 2019 of op 25 april 2020. Dan neem ik spoedig contact me je op om verder af te spreken.

Deze workshop gaat door vanaf 4 personen. Breng zelf anderen aan. Zo heb je meer zekerheid dat de workshop doorgaat en bovendien ontvang je 10% per aangebrachte persoon.