WORKSHOP STADSFOTOGRAFIE KORTRIJK


DE MOOISTE PLEKJES VAN KORTRIJK ZIEN

Als stadsfotograaf van Kortrijk ken ik alle hoekjes en kantjes van de stad die het fotograferen waard zijn. Dat wil ik graag delen met iedereen die zoals ik gebeten is door fotografie.

Met een kleine groep van maximuum 6 personen gaan we de mooiste plekjes van Kortrijk zien. Zowel gekende als minder gekende plekken zitten in het parcour.

We bekijken alle invalshoeken van stadsfotografie : straatfotografie, architectuur, interieur en nachtfotografie.
Ik toon je de interessantste fotolocaties en geef je tips om ze goed in beeld te brengen.

Mensen op straat fotograferen is voor velen een extra moeilijkheid. Hoe doe je dat? Spreek je ze aan of juist niet? Omdat zoveel mensen hiermee worstelen ga ik er extra aandacht aan besteden. Met enkele handige tips heb je door dat het echt niet zo moeilijk is als het lijkt.

Als bonus fotografen we op een unieke plek die niet zomaar toegankelijk is voor het publiek. Waar dat is verklap ik nog niet.

PRAKTISCH

Zaterdag 27 juli 2019 (16u – 22u)

Prijs : 97 € incl BTW

VOOR WIE ?

Voor beginnende en meer ervaren fotografen.
Je beheerst je fototoestel, weet wat iso, sluitertijd en diafragma is.

PROGRAMMA

We starten aan het station van Kortrijk. Vandaar wandelen we naar de mooiste plekken van de stad. Je krijgt overal ruim de tijd om rustig foto’s te maken. We fotograferen in één van de mooiste kerken van de stad.

Met zonsondergang gaan we naar de plek met het mooiste zicht op de bruggen over de Leie.

En we sluiten af met een drink en een nabespreking in een gezellig café.

INSCHRIJVING

Stuur een email naar foto@kattoo.be met vermelding “Workshop stadsfotografie Kortrijk” van 27 juli 2019. Dan neem ik spoedig contact me je op om verder af te spreken.

Deze workshop gaat door vanaf 4 personen.