WORKSHOPS FOTOGRAFIE

Workshop reportageflitser

Je zweert bij natuurlijk licht. Want alleen dat is mooi. Maar eigenlijk ben je gewoon bang om die reportageflitser te gebruiken. Naast het instellen van ISO, diafragma en sluitertijd komt er nu een extra parameter bij en dat is de hoeveelheid flitslicht.

Maar eens je die schrik overwonnen hebt gaat er een hele nieuwe wereld van mogelijkheden open. Je kan zoveel doen met deze extra tool.

Ben je nieuwsgierig hoe je snel met een reportageflitster resultaten hebt die helemaal niet lijken op de typische platgeflitste foto’s, dan is deze workshop iets voor jou.

Locatie : Kortrijk

Reportageflitser – details

Workshop STUDIOFOTOGRAFIE met 1 flitser

Bij studiofotografie denk je al snel aan heel veel materiaal en een grote ruimte. Maar je kan al mooie resultaten halen met slechts 1 studioflitser en 1 achtergrond.

Met de juiste opstelling en de nodige kennis van Photoshop voor de nabewerking kom je al heel ver.

Locatie : Kortrijk

Studiofotografie – details

Workshop straatfotografie

‘Het leven is een schouwtoneel, elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel.’ Vondel.

Dat schouwtoneel is overal. Maar je moet er oog voor hebben om het op te merken. En dat kan je leren.
Hoe beter je leert kijken, hoe meer je ziet. Er gebeurt voortdurend van alles om je heen en het gaat razendsnel. Dan moet je natuurlijk klaar zijn met je fototoestel om toe te slaan. Met welke instellingen krijg je snel het resultaat dat je voor ogen had.
En spreek je nu mensen aan of juist niet? Hoe overwin je de angst om wildvreemden zo dicht in beeld te brengen?

Locatie : Kortrijk

Straatfotografie – details

WORKSHOP HAAL MEER UIT JE FOTOTOESTEL

Je koopt een goed fototoestel want je wilt eindelijk eens betere foto’s maken. Maar het resultaat is nooit wat je ervan verwacht.

Je komt niet verder dan alles op automatisch laten staan en je toestel voor jou te laten beslissen. Van scherpte-diepte, diafragma, sluitertijd, ISO en compositie heb je niet veel kaas gegeten.

Locatie : Kortrijk

Haal meer uit je fototoestel – details