WORKSHOP reportageflitser

Online workshop : reportageflitser op de camera

Ik heb heel lang gezworen bij natuurlijk licht. Flitslicht was not done, en al helemaal niet op je fototoestel. Want als je niet weet hoe je die moet gebruiken, dan flits je je foto kapot.

Het heeft lang geduurd voordat ik de kracht van een reportageflitser heb ontdekt. Het opent echt wel een wereld van mogelijkheden. Sommige foto’s kan je gewoon niet nemen zonder. En als je er creatief mee omgaat zet je het licht volledig naar je hand.

Eens je dit onder de knie hebt kan je een stap verder gaan door de flitser van de camera te halen. Maar dat komt in een latere workshop aan bod.

PRAKTISCH

Na inschrijving krijg je al meteen de eerste module toegestuurd met een minimum aan theorie maar met heel veel gerichte opdrachten om aan te werken. De resultaten hiervan stuur je door en ik bespreek ze uitvoerig samen met jou in een videochat. Met de gekregen feedback ga je terug aan de slag. Heb je dat deel van de cursus helemaal onder de knie, dan krijg je de volgende module. Zo werk je op eigen tempo de hele cursus door.

Je hebt een hele maand de tijd om alles te doorlopen.

Je krijgt gedurende het hele traject een 1 op 1 begeleiding.

Prijs 97€ incl BTW

VOOR WIE ?

Voor iedereen die zijn schrik van de reportageflitser eindelijk eens wilt overwinnen.

PROGRAMMA

  • Gebruik je TTL of manueel en waarom?
  • Flitsen overdag
  • Flitsen bij te weinig licht
  • Hoe stel je je fototoestel en je flitslicht in om een evenwicht te krijgen tussen je onderwerp en de omgeving?
  • Onrechtstreeks flitsen
  • Welke omvormers kunnen ons helpen voor welk effect?
  • Flitsen op feesten.

INSCHRIJVING

Stuur een email naar foto@kattoo.be met vermelding “Workshop reportageflitser op de camera”. Dan neem ik spoedig contact met je op om verder af te spreken.

Terug naar overzicht workshops