ONLINE WORKSHOPS FOTOGRAFIE

Online workshop - reportageflitser

Je zweert bij natuurlijk licht. Want alleen dat is mooi. Maar eigenlijk ben je gewoon bang om die reportageflitser te gebruiken. Naast het instellen van ISO, diafragma en sluitertijd komt er nu een extra parameter bij en dat is de hoeveelheid flitslicht.

Maar eens je die schrik overwonnen hebt gaat er een hele nieuwe wereld van mogelijkheden open. Je kan zoveel doen met deze extra tool.

Ben je nieuwsgierig hoe je snel met een reportageflitster resultaten hebt die helemaal niet lijken op de typische platgeflitste foto’s, dan is deze workshop iets voor jou.

Reportageflitser – details

Online workshop - straatfotografie

Straatfotografie is heel leuk om te doen omdat het zo vrijblijvend is. Je fotografeert niet noodzakelijk met een welbepaald doel voor ogen of in opdracht. Het plezier van het fotograferen is hier doel op zich.

Eerst wordt je overladen met een hele reeks handige tips waarmee je nadien de straat op kan om ze te oefenen.

  • welk materiaal gebruik ik best?
  • wat zijn de beste instellingen?
  • hoe spreek je vreemden aan?
  • wat is een goede compositie?
  • wat is het belang van kleuren?

Op het einde van de workshop heb je voldoende bagage om betere straatfoto’s te maken.

Straatfotografie – details

Online workshop - haal meer uit je fototoestel

Je koopt een goed fototoestel want je wilt eindelijk eens betere foto’s maken. Maar het resultaat is nooit wat je ervan verwacht.

Je komt niet verder dan alles op automatisch laten staan en je toestel voor jou te laten beslissen. Van scherpte-diepte, diafragma, sluitertijd, ISO en compositie heb je niet veel kaas gegeten.

Haal meer uit je fototoestel – details