Fotoreizen Rusland

Moskou, Sergej Possad, Soezdal

8 dagen


Bekijk deze reis
Sint Petersburg

8 dagen


Bekijk deze reis
Moskou en Sint Petersburg

8 dagen


Bekijk deze reis
Kiev en Tsjernobyl

5 dagen


Bekijk deze reis

Fotografie en Rusland : twee passies in één pakket

Doe je ook niets liever dan rondslenteren op plekken die tot de verbeelding spreken? En dan proberen je verwondering in beelden te vatten, die het verhaal vertellen van jouw ervaring?

Laat je dan meenemen naar de wereld van de Bojaren en de Tsaren, van Dostojevski, Poesjkin en Tolstoj, van Tsjaikovski en Rachmaninov, van de Bolsjevieken en de Mensjevieken, de revolutie en het communisme, van oud en nieuw, en natuurlijk ook van vodka en kaviaar. De Russische ziel vatten in je beelden. Wat dat is kan niemand precies vertellen. Maar eens je daar bent weet je wat het is.

Rusland is mijn tweede thuis. Lang geleden heb ik er een tijd gewoond en sinds kort ben ik wel 5 keer op een rij terug geweest. Ik neem je met plezier mee in dit avontuur vol fotogenieke plekken.

Als professioneel fotograaf help ik je met handige tips om deze geweldige omgeving nog beter in beeld te brengen. Kleine dingen die je foto’s net dat ietsje meer geven. En hoe je mensen respectvol fotografeert zonder ze te bruskeren.

De groepen zijn bij elke reis bewust heel klein gehouden zodat iedereen voldoende aan zijn trekken komt om zoveel mogelijk bij te leren.