Workshops fotografie

Heb je interesse in een workshop en wil je graag wat meer informatie of heb je bijkomende vragen, neem dan zeker contact op en ik antwoord je zo spoedig mogelijk.

Het aanbod workshops verandert zo nu en dag. Heb je een workshop gezien die je aansprak maar staat die er nu niet meer bij, aarzel dan zeker niet om ernaar te vragen. Bij voldoende interesse kan die terug geprogrammeerd worden.

Alle workshop kunnen ook op maat gegeven worden individueel of in kleine groepjes.

Ik woon in Gent maar werk nog in Kortrijk. Alle workshops kunnen op de twee plaatsen gegeven worden. Heb je hierover een vraag of verzoek, vraag het me. Bij voldoende interesse kan elke workshop ontdubbeld worden op twee plaatsen.


Locatie Kortrijk

Ik Kortrijk gaan alle workshops door in het vroegere Sint-Vincentius ziekenhuis. In dat pand heb ik mijn fotostudio en een lokaal dat geschikt is om workshops in kleine groepjes met voldoende afstand te laten doorgaan. Dat is gelegen in het Begijnhofpark. Dat is op wandelafstand van het station en midden in het centrum.

Parkeren kan je in de ondergrondse parking onder de Houtmarkt. Ga het Begijnhofpark door en ga naar rechts. Op de hoek zie je Bar Cyclette. De ingang van het atelier vind je op de binnenkoer.


Locatie Gent

Ik Gent heb ik geen vaste plek voor mijn workshops. Deze wordt zeker op tijd gecommuniceerd van zodra je ingeschreven bent.

Interesse?

Stuur een mail naar foto@kattoo.be met vermelding van de workshop waarvoor je interesse hebt. Dan stuur ik zo snel mogelijk alle nodige informatie door.

Begijnhofpark
8500 Kortrijk

Openingsuren : maandag-vrijdag : 9u-17u
Zaterdag op afspraak

0473/693361